CASES

Specialister i videoproduktion
Implementeringen af optimerede arbejdsgange har gjort det muligt for labelless media at udvælge og håndtere kunder af en størrelse, som ikke tidligere kunne forventes af en virksomhed på labelless’ størrelse. Et strategisk træk i forhold til at skabe en bæredygtige forretning på lang sigt.
Tekstilvirksomhed & licenspartner
Introduktionen af ny software og implementeringen af automatisering har givet Contrast Company flere fordele foruden, at medarbejderne er tilfredse med det intuitive overblik og den forbedrede brugervenlighed i de nye systemer.
Google Marketing Powerhouse
LAZZAWEB har med stor succes minimeret fejl, strømlinet kommunikationen og internaliseret regnskabet, alt imens de har vækstet virksomheden. De har strømlinet deres processer og leverer overlegne resultater betydeligt mere effektivt.
Digitalt marketingbureau
Click in har oplevet markant forbedrede resultater gennem dybdegående gennemgang af forretningen og indsigt i de økonomiske aspekter af at drive virksomhed. De har fået et detaljeret økonomisk overblik og en langt mere effektiv håndtering af deres økonomiske processer.

Vil du vide mere?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Finance CORE månedsrapport