Nyheder

7 tips til at komme godt tilbage på arbejde efter ferien

Det er for de fleste af os både dejligt, men også en omvæltning, at vende tilbage til arbejdet efter en lang ferie. Men ved at implementere effektive strategier som at prioritere dine opgaver, sætte realistiske mål, genetablere rutiner og styre tiden fornuftigt, kan du komme godt fra start og finde en god balance efter ferien.
Læs mere

Skab vækst og effektivitet gennem automatisering

Teknologien bag automatisering er ikke ny, men den bliver ved med at udvikle sig, så vi kan bruge mindre og mindre tid på gentagne og manuelle opgaver - især på vores arbejde kan vi effektivisere vores tid mere end nogensinde før.
Læs mere

Strømlinet finanshåndtering og forbedret økonomistyring med Finance CORE

Effektiv økonomistyring er en nøglefaktor for enhver virksomheds succes og vækst. Vi ved, at der ligger en stor arbejdsbyrde i netop håndteringen af finansielle opgaver. Derfor har vi udviklet Finance CORE - en service, der er designet til at strømline dine finansielle processer, forbedre nøjagtigheden, og gør jer i stand til at træffe datadrevne beslutninger.
Læs mere

Optimer dine processer med Operations CORE

Er der ofte lang vej fra planlægning til handling? Er dine arbejdsgange besværlige, og skal du dele vigtige oplysninger med dine kolleger mere end én gang og på forskellige platforme? Optimering og automatisering af arbejdsprocesser er blandt de vigtigste faktorer for enhver virksomheds succes, da det frigør tid for hver enkelt medarbejder til at fokusere på de vigtigste opgaver.
Læs mere

Digitalisering af dit bogholderi - vi hjælper dig med at leve op til den nye bogføringslov

Fra den 1. juli 2024 skal alle danske virksomheder opfylde en række digitaliseringskrav i henhold til den nye regnskabslov. Disse nye regler og retningslinjer kan have stor betydning for din virksomheds bogføring. Vi sikrer, at dit bogholderi lever op til de nye regler og samtidig strømliner vi dine arbejdsgange og processer, så du kan fokusere på din kerneforretning.
Læs mere
Finance CORE månedsrapport