Fondspuljer

To support your digital transformation, we also help you apply for funding from various sources.
Fondsmidler kan minimere udgifterne til din digitale omstilling. Derfor støtter vi dig i at søge fondspuljer, som led i din digitale transformation.

SMV:Digital og EU tilbyder fondspuljer, der er med til at finansiere din virksomheds digitaliseringsprojekter. Vi tilbyder rådgivning og vejledning hele vejen gennem processen - dog med det krav, at I selv står for selve ansøgningen.

Fondspuljernes krav og retningslinjer spænder bredt og skal derfor passe til det specifikke projekt. Nogle fondspuljer betaler for halvdelen af det fulde beløb på både rådgivning og softwareindkøb, mens andre betaler det fulde beløb for rådgivning - fælles for dem alle er, at midlerne skal bruges til digital omstilling.

Du kan læse mere om ansøgningsprocessen på SMV:Digital.

Hos NordicWorkflow er vi stolte af at tilbyde vejledning omkring de forskellige og komplekse puljer. Vi rådgiver dig i, hvilke fondspuljer der er relevante at søge i forhold til dit specifikke digitaliseringsprojekt.

Finansiering gennem fondspuljer kan ikke garanteres, men vores konsulenter vil gøre deres bedste for at maksimere din ansøgnings success.

Let’s optimise your business.

Kunder

Our clients are courageous and ambitious, striving to achieve maximum efficiency and profitability for their companies.
They trust us because we help optimise their operations and automate inefficient processes.

services
Finance CORE månedsrapport