FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

HVAD ER SAAS

Software as a service (SaaS) er en model for distribution af software, hvor kunderne får adgang til software via. internettet. I SaaS er en tjenesteudbyder vært for applikationen i sit datacenter, og en kunde får adgang via en standard webbrowser.

SaaS bruges i flere fælles forretningsområder, herunder CRM (Customer Relationship Management), dokumenthåndtering, regnskabsføring, HR (HR) management, service desk management, content management og samarbejde. Det kaldes også for ERP systemer.

HAR I NOGLE AFFILIATE AFTALER MED SAAS VIRKSOMHEDERNE

Det korte svar er nej. Hvorfor?  Vi udvikler den bedste løsning for vores kunder. Hvis vi blev betalt for at installere og bygge én bestemt løsning ville vi begrænse vores fremgangsmåde og starte med at have bias, hvorfor vi finder det bedst for vores kunder af vi er uafhængige.

HVAD ER JERES PRISER?

Prisen afhænger af hvilket problem vi skal løse. Kontakt os endelig for en uforpligtende samtale omkring hvad vi kan gøre for jeres firma.

LAVER I SKRÆDDERSYET LØSNINGER? 

Alt vi laver bliver skræddersyet og bygget ud fra hvad hver individuel kunde har brug for.  Vi koder også ”backend” hvis jobbet kræver det.

ER DER MULIGHED FOR SUPPORT EFTER LØSNINGEN ER IMPLEMENTERET? 

Ja! Vi har fuld 24/7 support under Beta og 1 måned efter. Hvis det bliver nødvendigt er der mulighed for at aftale yderligere.

ARBEJDER I I ALLE LANDE?

Ja. Vi vil gerne rejse til et hvilket som helst sted, hvis vores klient har brug for os.

KAN I IMPORTERE DATA?

Ja! Hvis i bruger Excel eller en anden tredjepartssoftware som i ikke er tilfreds med, kan vi modificere disse data og importere dem. Vi garanterer intet bliver tabt!

ER DER GARANTIER?

Ja, I betaler intet medmindre I er 100% tilfredse med resultatet. I nogle tilfælde vil der laves kredit check før vi starter. 

Jylland

Vestre Havnepromenade 1B, 2 sal

Sjælland

Porcelænshaven 26, 2 sal 2000 Frederiksberg

©2020 by NordicWorkflow ApS - CVR: 40403515