Optimer dine processer med Operations CORE

Er der ofte lang vej fra planlægning til handling? Er dine arbejdsgange besværlige, og skal du dele vigtige oplysninger med dine kolleger mere end én gang og på forskellige platforme? Optimering og automatisering af arbejdsprocesser er blandt de vigtigste faktorer for enhver virksomheds succes, da det frigør tid for hver enkelt medarbejder til at fokusere på de vigtigste opgaver.

Vi har udviklet Operations CORE, en service, der optimerer din virksomheds arbejdsprocesser og sikrer en stabil og kontinuerlig optimering til gavn for medarbejdere, kunder og administration.

Operations CORE processen består af tre faser: Spine, Core, og Engine, som er baseret på en dybdegående analyse af virksomhedens arbejdsgange og udfordringer.

I den første fase, Spine, analyserer vi jeres kommunikations- og arbejdsprocesser, herunder produktivitet, kombineret arbejdsindsats og optimeringspotentiale. Sammen danner det grundlaget for den individuelle effektiviseringsløsning, der skræddersys i anden fase, Core. Denne fase er bygget op omkring en optimeret IT-stack med et brugercentreret Work OS (Work Operations System), der giver en intuitiv og organiseret platform som grundlag for effektive arbejdsgange. I den tredje fase erstattes de gentagne og manuelle opgaver af Engines specialudviklede automatiseringer og RPA'er (Robotic Process Automations), der er programmeret til at opfylde dine specifikke behov.

RPA er en af hjørnestenene i vores Operations CORE service. Robotterne håndterer alle gentagne opgaver og arbejdsgange, så du kan bruge din tid på idé- og produktudvikling. NordicWorkflow tilbyder et skræddersyet og omfattende samarbejde, der inkluderer en personlig konsulent, som sikrer løbende optimering af din virksomheds arbejdsgange i takt med eventuelle ændringer og vækst.

Hver optimering er skræddersyet til den enkelte virksomhed, hvor vi sammensætter software, der passer til dine behov, og bygger individuelle robotter, der muliggør problemfri integration mellem platforme, så du slipper for manuelle, gentagne opgaver.

"Vores mål er at hjælpe virksomheder med at frigøre deres potentiale gennem optimering af gentagne opgaver og arbejdsprocesser. Vi tror på, at teknologi og menneskelig ekspertise går hånd i hånd, når det handler om at skabe en bæredygtig forretning." - Victor Mølbach Nissen, Automation Engineer.

I et konkurrencepræget marked er det afgørende at have et værktøj som Operations CORE, der strømliner dine interne processer og sikrer løbende optimering af din virksomhed. Med automationer, der er skræddersyet til dine specifikke behov, vil du opnå øget arbejdsglæde, større effektivitet og en markant højere grad af vækst.

Victor Mølbach Nissen
Automation Engineer
+45 26 71 47 57

Vil du vide mere? 
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Finance CORE månedsrapport