Skab vækst og effektivitet gennem automatisering

Teknologien bag automatisering er ikke ny, men den bliver ved med at udvikle sig, så vi kan bruge mindre og mindre tid på gentagne og manuelle opgaver - især på vores arbejde kan vi effektivisere vores tid mere end nogensinde før.

Hvad giver mening at automatisere?

Svaret varierer afhængigt af, hvilken branche du arbejder i. Men det er altid en god idé at undersøge dine nuværende arbejdsprocesser - både dine egne og dine medarbejderes arbejdsgange. Har I mange gentagne arbejdsopgaver? Forhindrer manuelle opgaver dig i at få nye kunder? Det er afgørende at forstå din virksomheds systemer og drift. Ved at indsamle viden om jeres nuværende tilstand er du på rette vej til at identificere områder, der kan automatiseres.

Hvad er løsningen?

Vores erfaring viser, at virksomheder, der træder et skridt tilbage, analyserer deres arbejdsgange inden de implementerer software, der passer til deres behov, har størst succes med automatisering. Ikke al software passer til alle virksomheder, så det er vigtigt at finde ud af, hvad man har brug for, inden man går i gang.

Digitalisering er altafgørende

Men det er vigtigt ikke at træffe forhastede beslutninger. Dårlige valg resulterer i dyre lærepenge. Tag de langsigtede briller på. Overvej, hvordan du ønsker, din virksomhed skal vokse over de næste 10 år. Hvorfor nøjes med en hurtig og nem løsning, der ikke give langvarige og konkurrencemæssige fordele?

Du er nødt til at analysere din virksomhed og udnytte de tilgængelige data til at identificere dit automatiseringspotentiale.

Så hvilken betydning har automatisering for min virksomhed?

Det er vigtigt for din virksomheds vækst, at alle medarbejdere bruger deres tid effektivt. Ved at automatisere opgaver og frigøre mere tid til vækst, kundetilfredshed og drift, kan du udnytte potentialet hos hver enkelt medarbejder og opnå yderligere økonomisk vækst for hele virksomheden. Efterhånden som der skabes bevidsthed omkring vigtigheden af at optimere medarbejdernes produktivitet og skabe mere tid til værdiskabende opgaver, vil teknologien spille en endnu vigtigere rolle.

Hvordan kommer jeg i gang?

Selvom teknologien har eksisteret i et stykke tid, kan det for mange være en udfordring at kigge indad i deres organisation og finde automatiseringspotentialet. Det kræver forståelse for de daglige udfordringer, som medarbejderne står overfor. En måde at få et bedre billede af jeres nuværende arbejdsgange er ved at analysere processer, før du foretager ændringer. Hos NordicWorkflow råder vi altid vores kunder til at lade os foretage en kvalitativ og kvantitativ analyse af deres arbejdsgange. Det giver os et fundament af pålidelige data, når vi skal opbygge optimerede arbejdsgange for alle i virksomheden.

Vi sætter en stor ære i at bygge den allerbedste løsning til alle vores kunder, uanset hvilken software, der passer jer bedst. Vi har ingen partneraftaler, der binder os til bestemte softwareløsninger, men har frihed til at skræddersy præcist den løsning I har brug for.

Ved at bruge software, der passer dine behov, vil opgaver automatisk tage kortere tid. Vi automatiserer på tværs af software, og omstrukturerer arbejdsgange der både forenkler opgaverne og sikrer datadiciplinen i virksomheden. Vi fortsætter med at optimere dit setup, så det hele tiden passer til din virksomheds nøjagtige tilstand. Selvom du har hørt det før, og vi ved, at det lyder lidt kikset, så får vi dine systemer til at arbejde for dig og ikke kun med dig, i takt med at din virksomhed udvikler sig.

Morten Nielsen
Solution Architect
+45 26 71 93 04

Vil du vide mere? 
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Finance CORE månedsrapport