STARTUPS

FÅ KONTROL

VI ELSKER STARTUPS!

og vi kan tilbyde jer så meget mere!

PROJECT MANAGEMENT

Få klarhed og overblik

Med et meget effektivt og intelligent projektstyringssystem, kan du og dit team fokusere på det der betyder noget uden administrativ byrde.

FORBIND JERES TEAM

Kommunikation er nøglen

At kommunikere med Jeres medarbejdere på en “ikke” tidskrævende måde, er nøglen til enhver opstart.

Ved at udføre automatiserede kommunikationsløsninger, til mindre og tilbagevendende opgaver vinder I en masse tid I ikke vidste I havde.

ÉN BRUGERFLADE

Opret alt med én brugerflade

Stop med at bruge flere forskellige programmer til at styre Jeres virksomhed. Vi udvikler én sammenhængende pakke.

GØR JERES INVESTORER GLADE

Klar kommunikation med investorer 

Både med aktive (smart money) og inaktive (dumb money) er det vigtigt at holde jeres investorer ajourførte. Hold jeres informationsniveau højt ved hjælp af automatisering. Del let jeres fremgang med bestyrelse, advisory board og investorer. Nemt, professionelt og effektivt! De vil elske det!

FÅ NEM KONTROL OVER ØKONOMIEN

Automatisering - Det er bare bedre

Økonomistyring er ofte tidskrævende. Hos NordicWorkflow er vi eksperter i at etablere systemer, der automatiserer virksomhedens økonomi gennem dataindsamling, for i sidste ende at optimere arbejdstiden.

ONBOARDING

Det bliver meget nemmere 

Når jeres virksomhed har udviklet sig og er forbi opstartsfasen, står I, i den situation at I skal ansætte flere fantastiske medarbejdere. Uanset hvor dygtige de er, er det meget sandsynligt, at de skal igennem en onboarding-proces, som bliver dyr og tidskrævende. Hos NordicWorkflow arbejder vi for at fremtidssikre virksomheden, så processen bliver så gnidningsfri som overhovedet mulig.

Jylland

Vestre Havnepromenade 1B, 2 sal

Sjælland

Porcelænshaven 26, 2 sal 2000 Frederiksberg

©2020 by NordicWorkflow ApS - CVR: 40403515