SMV´ER

BRUG JERES DATA

VI TAGER JER TIL NÆSTE NIVEAU 

Klar?

KOM GODT FRA START

Få alle onboardet hurtigst muligt

Når vi er færdige med at arbejde på jeres konkrete løsninger, tilbyder vi at komme og lære jeres virksomhed alt hvad I har brug for at vide. På den måde kan I hurtigt omstille Jer til at præsterer på højeste niveau.

IKKE GOD TIL TEKNOLOGI?

Intet problem 

Den service, vi leverer, er baseret på den antagelse, at når vi er færdige, har alle, uanset teknologisk kunnen og indsigt, ingen problemer med at bruge de løsninger, som vi har udviklet. Det skal være simpelt for alle.

SUPPORT

Den bedste man kan få

Når vi er færdige med at udvikle jeres løsninger, og I er tilfredse, tilbyder vi altid fuld support i en hel måned efter implementeringen. I kan endda bestille langsigtet support, hvis I har brug for det.

EFFEKTIVITET

Det ER nøglen

Effektivitet i en virksomhed er altid vigtig.

Når virksomheden opnår en vis størrelse er det en absolut nødvendighed, at man ikke mister indkomst grundet in-effektive arbejdsprocesser, automatisering eller projektstyrelse. Vi laver løsningen, der sikrer at dette fungerer så nemt og effektivt som overhovedet muligt.

ROI

Return of Investment

Få jeres medarbejdere til at være mere effektive og få større indtjening pr. ansat. Det ville kunne ses og mærkes på jeres ansattes stressniveau at kommunikationen fungerer, samt jeres dækningsbidrag bliver forbedret.

DOWNTIME

Vi hader det lige så meget som Jer

For at sikre en minimal downtime, så anbefaler vi at udvælge en medarbejder fra virksomheden, som vil være jeres kontaktperson. Kun denne person vil blive sat ind i de nye, nødvendige tiltag, og står får at viderebringe informationen. Personen vil blive bragt i stand til at håndtere system-sensitive informationer.

Jylland

Vestre Havnepromenade 1B, 2 sal

Sjælland

Porcelænshaven 26, 2 sal 2000 Frederiksberg

©2020 by NordicWorkflow ApS - CVR: 40403515