CRM Systemer

Få et totalt overblik over dine kunder

CRM betyder Customer Relationship Management og er en forretningsstrategi for hele virksomheden designet med henblik på at øge omsætningen og rentabiliteten, reducere omkostningerne og øge kundeloyaliteten.

 

Gør data til indsigt for at holde dine nuværende kunder tilfredse eller få kontakt til nye kundeemner. Andre fordele omfatter muligheden for at:

  • Spore tidligere debitorsalg og indkøbshistorik.

  • Tilbyde fordele til trofaste kunder.

  • Identificere fremtidige kundeemner.

  • Brug en fælles platform

 

CRM tager forskellige softwarefunktioner til kunderelationer og samler dem alle, så du får en problemfri administration.

 

Andre normale platformsfordele er:

  • Indeholder dashboards, der kan tilpasses, som tilbyder opdateret business intelligence.

  • Centralisering af kundedata, uanset om de findes lokalt eller i skyen.

  • Muligheder, der sikrer vækst på andre globale markeder.

  • Nem integration med andre softwareløsninger.

Wheat Field
Stripe.png

Hvordan styrker det jer?

Kort og godt

CRM betyder Customer Relationship Management og er en forretningsstrategi for hele virksomheden designet med henblik på at øge omsætningen og rentabiliteten, reducere omkostningerne og øge kundeloyaliteten.

Når din virksomhed anskuer hver enkelt transaktion med kundens øjne, kan du ikke undgå at levere en bedre oplevelse til dine kunder, hvilket igen øger loyaliteten til din virksomhed.

Hvad gør NordicWorkflow

Med et godt værktøj

Et effektivt værktøj til styring af kundeforhold hjælper med automatisering af opgaver, giver indsigt og forbedrer kundeservice. Det skal dække de grundlæggende opgaver, som din virksomhed har brug for, samtidig med at hver komponent integreres og samarbejder med hinanden.

Return of investment

Kør salg og marketing parallelt

Salgs- og marketingkomponenter kan arbejde sammen, så du bedre kan forstå kundens behov og opfylde disse behov via de rette marketingkanaler.

Bestem hvilke typer meddelelser der skal sendes til kunder, kontakt dem på det rette tidspunkt via deres foretrukne kanaler. 

Prioritering og pleje af de rette kundeemner sikrer en jævn overdragelse fra marketing til salg.

Forudse

Fra første kontakt til afslutning af handlen

Forudse fremtidigt salg og budgetter, så der kan planlægges i overensstemmelse hermed.

Hjælp dine salgsmedarbejdere med at strømline salgsprocessen.

Den rigtige CRM-software gør det muligt for dine salgsteam at finde og prioritere de rette kundeemner.

Få klientdata centraliseret, så dine medarbejdere har adgang til oplysninger i realtid og kan levere løsninger hurtigere.

Implementering

######

I mindre virksomheder med én ejer, skal ejeren beslutte med sig selv, at det fremtidige arbejde og den fremtidige kommunikation samles i CRM-systemet.

I større virksomheder med flere ansatte skal det besluttes fra ejeren eller topledelsen, at strategien i virksomheden er CRM-baseret – at Customer Relationship Management er måden at arbejde på.

######

######

Når alle projektets opgaver er løst, kunden er tilfreds – og deadline selvfølgelig er overholdt, fordi du huskede at fokusere på den gode projektplan – så er det tid til at gøre status.

Projektets forløb skal evalueres, så du bliver klogere på, hvad der var en succes i projektet, og hvad du skal gøre bedre næste gang. 

Jylland

Vestre Havnepromenade 1B, 2 sal

Sjælland

Porcelænshaven 26, 2 sal 2000 Frederiksberg

©2020 by NordicWorkflow ApS - CVR: 40403515