Serviceaftale Betingelser 

Betingelser

Ved tilmelding accepterer i at NordicWorkflow må trække et beløb som svarer til det oprettede abonnement pr. måned på jeres kort. NordicWorkflow forbeholder sig ret til at ændre medlemsbetingelserne med 1 måneds varsel.

Betaling med kort

Et abonnement kan kun tilmeldes med kort som understøtter abonnementsbetalinger - herunder Dankort / Visa / Visa Elektron / MasterCard.

Fortrydelsesret

Der er ingen fortrydelsesret 

Opsigelse af abonnement og bindingsperiode

I opsiger jeres abonnement ved at kontakte os. Jeres abonnement stopper den dag i opsiger det plus en løbende måned.

NB: uden en servicepakke kan integrationer vi har udviklet ikke fungere!

Abonnement kan opsiges efter 6 måneder medmindre andet er aftalt. 

Kvitteringer & Automatisk fornyelse

I vil få tilsendt en kvittering, hver gang vi trækker betaling for jeres abonnement.

Jeres serviceaftale bliver automatisk fornyet hver måned indtil i selv opsiger det.

Privatlivspolitik

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Kontaktformularer

Når du benytter vores kontaktformularer på hjemmesiden, sendes disse til vores mailsystem, så vi kan besvare dine spørgsmål. Informationerne indtastet benyttes ikke til markedsføring, tilmelding til nyhedsbreve eller lign. uden at du efterspørger dette, og din data videresendes ikke uden for organisationen, uden at det er relevant for emnet, og uden at vi har din fulde godkendelse.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt.

Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, længere oppe på siden. Oplysningerne anvendes til analyse og målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Jylland

Vestre Havnepromenade 1B, 2 sal

Sjælland

Porcelænshaven 26, 2 sal 2000 Frederiksberg

©2020 by NordicWorkflow ApS - CVR: 40403515